Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη στο “Μαζί σου”: Θύμα βιασμού πριν έναν χρόνο η φοιτήτρια στη Ρόδο – Τι λέει φίλη της;

Η υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της. Οι δράστες φέρονται να χτύπησαν το θύμα αρχικά στο πρόσωπο με γροθιές και στη συνέχεια ο ένας εξ’ αυτών με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Η κοπέλα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που θα ήταν δυνητικά θανάσιμες, αν δεν επερχόταν ο πνιγμός, αφού οι δύο ύποπτοι πέταξαν την 21χρονη στη θάλασσα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του λιμενικού, στη θάλασσα βρέθηκε τόσο το σίδερο, όσο και τα ρούχα της άτυχης Ελένης. Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, τα οποία εξετάζονται, την ώρα που οι δύο τους αλληλοκατηγορούνται για το άγριο έγκλημα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από το “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύφθηκε πώς η 21χρονη φοιτήτριας είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα, πριν ένα χρόνο. Μάλιστα, δύο συμφοιτήτριες του θύματος μίλησαν σε δημοσιογράφους της εκπομπής και μια φίλη στην ίδια την παρουσιάστρια, καταγγέλλοντας όλες το περιστατικό.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα δήλωσαν