Ο Ανδρέας Γεωργίου στο “Μαζί Σου” – Η καθημερινότητά του στην καραντίνα και το αισιόδοξο μήνυμα!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου» βγήκε ζωντανά μέσω Skype, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε οικειοθελή απομόνωση στο σπίτι του στην Κύπρο για να προστατευτεί από τον φονικό ιό που έχει μαστίζει την υφήλιο, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα καθημερινότητά του, τις “8 λέξεις” που έχουν… παγώσεις και έστειλε το δικό του μήνυμα.

“Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα δύο-τρεις μέρες, θα είχαμε επεισόδια και για άλλες εβδομάδες. Δυστυχώς, έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα. Την Πέμπτη ολοκληρώνουμε, προς το παρόν, την προβολή της σειράς…” , είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: “Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι προσωρινό. Αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας. Το θέμα είναι, όμως, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και γι’ αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι…” .

Αναφερόμενος στο πώς κυλά η ζωή του αυτές τις μέρες, ο ίδιος εξομολογήθηκε: “Προς το παρόν έχω μοντάζ για τα επεισόδια, το οποίο τελειώνει σήμερα. Από αύριο δεν θα έχω δουλειά στο σπίτι. Έχω μαγειρέψει πολύ αυτό το διάστημα, έχω καθαρίσει, έχω σφουγγαρίζει, έχω πλύνει βεράντες. Έχω κάνει πολλά πράγματα που δεν είχα κάνει χρόνια… Το μοντάζ μου έδινε την ψευδαίσθηση της κανονικότητας…” .

Τέλος, δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί: “Εγώ έχω στο μυαλό  μου ότι θα είμαστε σπίτι μέχρι τον Ιούνιο… Το κάνω καθαρά για την ψυχολογία μου αυτό… Μου έλειψε να βγω και να αγκαλιάσω τους φίλους μου. Νιώθω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις ανοίξουν οι πόρτες θα τρέξουμε όλοι και θα αγκαλιαστούμε…” .

Θέλω να είμαι αισιόδοξος!

Δες ο

Read More

And More