Ο Ευτύχης Μπλέτσας στο “Μαζί σου”: Η διακοπή των ταξιδιών λόγω κορονοϊού και τα σχέδια για το μέλλον [video]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική του ζωή μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, αφού δεν θα μπορεί άμεσα να ταξιδέψει και να γυρίσει νέα επεισόδια για το “Happy Traveler”.

“Είναι αλήθεια ότι για όλους όσους ασχολούμαστε με τον τομέα των ταξιδιών και τον τουρισμό όλο αυτό ήταν δύσκολο… Εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε συνηθίσει να κάνουμε κάποια διαλείμματα, για παράδειγμα πέρσι με τη γέννηση της κόρης μας είχαμε τελειώσει τα γυρίσματα από τον Φεβρουάριο και καθόμασταν για περίπου πέντε μήνες. Φέτος είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση αλλά και πάλι εμείς σήμερα κλείνουμε έξι μήνες από τότε που γυρίσαμε από το τελευταίο μας ταξίδι, αλλά επειδή γενικά είμαστε πάντα μπροστά στα γυρίσματα όλα τα καινούργια επεισόδια που βλέπετε είναι γυρισμένα το 2019 και έχουμε κι άλλα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα και αυτό είναι που μας απασχολεί. Το ψάχνουμε, το παρακολουθούμε όπως όλος ο κόσμος που ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού βλέπουμε τι γίνεται στο θέμα των νέων μέτρων, πότε θα ανοίξουν οι πτήσεις, πότε θα μπορούμε να ταξιδέψουμε… Γενικότερα έχω μια προσωπική αισιοδοξία για όλη την κατάσταση και εμείς σαν ταξιδιώτες θα ξεκινήσουμε τα ταξιδεύουμε εντός Ελλάδος. Η Ελλάδα έχει καταπληκτικά μέρη. Όλους αυτούς τους έξι μήνες μας έλειψαν πολύ τα ταξίδια”, δήλωσε αρχικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα ταξίδια με την κορούλα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ενώ αποκάλυψε το επόμενο μέρος που θέλει να επισκεφτεί αλλά και το αγαπημένο του ταξίδι από αυτά που έχει κάνει.

Δες το βίντεο:

Ο Ευτύχης Μπλέτσας αδημονεί να επιστρέψει στη δουλειά του!

Read More

And More