Ο ξάδερφος της νοσοκόμας που σκοτώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο Μαζί σου – “Δεν αυτοκτόνησε…”

Τραγικό θάνατο βρήκε το περασμένο Σάββατο μία γυναίκα από την Αρμενία στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όταν έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και τελικά να πεθάνει. Όπως έγινε αρχικά γνωστό, η άτυχη γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου. Βρισκόταν στο πλευρό ασθενούς σε θάλαμο της Β´ Παθολογικής, όταν επιχείρησε να διαφύγει από το προσωπικό γιατί δεν είχε τα κατάλληλα έγγραφα για την παρουσία της στο νοσοκομείο. Η πτώση της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και για τον λόγο αυτό εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου όπου και κατέληξε.

Το πρωί της Τρίτης, στον αέρα του “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ξάδερφος της Γκαϊανέ Καζαρτιάν και στην οποία εξήγησε τις ακριβώς συνέβη, δίνοντας μια νέα τροπή στην υπόθεση. Όπως εξήγησε, δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ατύχημα.

“Ήταν 20 χρόνια στην Ελλάδα, είχε επιστρέψει στην Αρμενία, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είχε έρθει ξανά πίσω, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Είχε δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια, όλοι είναι στην Αρμενία… Ήταν οικονομικός μετανάστης. Είχε και αρκετούς συγγενείς εδώ στην Ελλάδα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Επιδεινώθηκε η υγεία της κυρίας που πρόσεχε στη Νίκαια και μπήκε στο νοσοκομείο. Έτσι, πήγαινε και της έκανε παρέα τα πρωινά. Δεν ήταν αποκλειστική νοσοκόμα, δεν εργαζόταν στο νοσοκομείο. Πήγαινε απλά εκεί και καθόταν…”.

Ο ίδιος, μάλιστα, επεσήμανε: “Ήρθε έλεγχος της αστυνομίας, φοβήθηκε επειδή δεν είχε άδεια παραμονής, πήγε να κρυφτεί στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, παραπάτησε και έπεσε. Δεν κατέληξε αμέσως, αλλά μετά από λίγα λεπτά, όταν ήταν να πάει στη μονάδα εντατικής φροντίδας. Δεν αυτοκτόνησε…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More