Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει στο «Μαζί Σου» όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα για την βόμβα στον ΣΚΑΙ [video]

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει στο «Μαζί Σου» όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα για την βόμβα στον ΣΚΑΙ [video] | tlife.gr

Τις τελευταίες ώρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της χώρας μας, η βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 01:45 άγνωστος πήρε τηλέφωνο στο site «Ζoogla.gr» και στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, προειδοποιώντας πως εκρηκτικός μηχανισμός πρόκειται να ανατιναχθεί σε 45 λεπτά.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ιδιοκτήτης του site «Zoogla.gr», μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί Σου» για όλα όσα ειπώθηκαν στο ανώνυμο τηλεφώνημα: «Μας ειδοποίησαν τρία τέταρτα νωρίτερα. Εμείς ειδοποιήσαμε τις αρχές. Κάναμε αυτό που έπρεπε, όπως οφείλουμε. Όταν υπάρχουν τέτοιες απειλές, πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι θλιβερό να επιτίθεσαι σε ένα Μέσο Ενημέρωσης» είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια τον ρωτά, πώς ήταν η φωνή στο τηλέφωνο και εκείνος για πρώτη φορά αποκαλύπτει: «Παράξενη φωνή, δηλαδή θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, δηλαδή κρυωμένος. Ήταν μια φωνή που είχε μια σχετική ασάφεια.  Το πιο εντυπωσιακό είναι που μετά από λίγα λεπτά κάλεσα στο ίδιο τηλέφωνο και ήταν κλειστό. Είναι φανερό ότι ο κάτοχός του το έκαψε, το κατέστρεψε, το πέταξε, κάτι έγινε».

Δες αναλυτικά στο βίντεο όσα είπε:

READ more