Ο πατέρας της Ελληνίδας κολλητής της Κάιλι Τζένερ στο “Μαζί σου” – Όσα αποκάλυψε για την φιλία τους [video]

Με ταπεραμέντο και ελληνικό DNA, η Αναστασία Καρανικολάου καταφέρνει να στέκεται δίπλα στις αδερφές Καρντάσιαν και ιδιαίτερα στην Κάιλι Τζένερ, κερδίζοντας βλέμματα και εντυπώσεις. Η ξανθιά καλλονή, η οποία είναι γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1997 στην Καλιφόρνια από Έλληνες γονείς, γνωρίστηκε με την διάσημη τηλεπερσόνα κατά τη διάρκεια σπουδών τους στη Νέα Υόρκη και από τότε είναι αχώριστες. Ψώνια, κοσμικά events, έξοδοι, βράδια στο σπίτι… τα πάντα μαζί. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί.

Η ίδια, λατρεύοντας τις κάμερες, και δεν παραλείπει να εμφανίζεται σε επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» και να απολαμβάνει μαζί με την κολλητή της χλιδάτες διακοπές και ξέφρενη ζωή στα πιο glamorous μέρη. Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι ότι σε κάθε της εμφάνιση τραβά το ενδιαφέρον με τις καμπύλες και την πληθωρικότητά της, ενώ τα ενσταντανέ της στα μέσα δικτύωσης ρίχνουν το σύστημα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στον αέρα του “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή ο πατέρας της Αναστασίας, η οποία είναι γνωστή στον κόσμο των social media με το ψευδώνυμο stassiebaby.

“Η Αναστασία και η Κάιλι είναι πάρα πολύ καλές φίλες. Γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 χρονών μέσω κοινών φίλων και έγιναν αχώριστες… Η Αναστασία πήγαινε για sleep over στην Κάιλι… Γνωρίστηκαν σε ένα event, στην περιοχή που μένει η Κάιλι. Όταν η Αναστασία τελείωσε το σχολείο έμεινε στο σπίτι της Κάιλι. Κάποια στιγμή όμως πήγε κάποιος δικός της άνθρωπος και είχε και παιδί μαζί του, αισθάνθηκε ότι είναι τρίτη και έφυγε. Πήγε να μείνει μόνη της… Βλέπονται συχνά, παρόλο που μπορεί να μην εμφανίζονται συνέχεια μαζί στα social media… Δεν της αρέσει της Αναστασίας να μιλάει για την σχέση της με την Κάιλι, αλλά και ούτε για την οικογένεια Καρντάσιαν…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More