Ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Μαζί σου» για το ανατρεπτικό «Survivor» που ξεκινάει στον ΣΚΑΙ [video]

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Μαζί σου» για το ανατρεπτικό «Survivor» που ξεκινάει στον ΣΚΑΙ [video] | tlife.gr

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό άκρα μυστικότητα και η ώρα για την πρεμιέρα πλησιάζει. 12 Έλληνες και 12 Τούρκοι θα μάχονται καθημερινά για το φαγητό τους. Ο τρίτος κύκλος του «Survivor» ανοίγει αυλαία το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτικός από ποτέ.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου«, λέγοντας: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος γιατί δεν είναι Διάσημοι-Μαχητές, είναι Ελλάδα- Τουρκία, είναι διαφορετικό και για τον τηλεθεατή που τον παρακολουθεί. Είμαστε όλοι μαζί με την Ελλάδα, είμαστε με τους Έλληνες παίκτες που είναι πολύ δυνατοί απέναντι στους Τούρκους παίκτες. Για εμάς θα είναι πολύ εύκολο να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, γιατί όπως είπα είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, όπως πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Για κάποιους, οι οποίοι θέλουν να πούνε κάτι και να δημιουργήσουν την ένταση, είναι αδύνατον να μην το πούνε, ούτε μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι για να το αποτρέψουμε, αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός. Ότι και να κάνεις πάντα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Πρόκειται μόνο για ένα τηλεοπτικό show, όμως όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα, είναι ωραίο να παθιαζόμαστε».

READ more