Ο Στράτος Τζώρτζογλου στο “Μαζί σου”: Οι δύσκολες στιγμές στην Αμερική και η μεγάλη επιτυχία του γιου του! Video

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις του βρίσκεται ο Στράτος Τζώρτζογλου, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Γυναίκα χωρίς όνομα”, ενώ στη προσωπική του ζωή απολαμβάνει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 στα Χανιά και από τότε ζει στιγμές ευτυχίας!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις επιτυχίες του γιου του στην Αμερική αλλά και για την εποχή που έμεινε και εκείνος στις ΗΠΑ και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μαζί με τον Αλκιβιάδη.

“Πήγα το 2012 στην Αμερική, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα και αγγλικά. Πήγαινα σε δραματικές σχολές. Σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού, αλλά με μια αμερικανική ματιά. Στην ουσία πήγα για να σπουδάσει ο γιος μου εκεί. Ο Αλκιβιάδης τελείωσε εκεί το λύκειο, την τελευταία τάξη, στο μοναδικό ελληνοαμερικάνικο σχολείο που υπήρχε, τον Άγιο Δημήτριο στην Αστόρια. Μετά έδωσε εξετάσεις για να περάσει στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Ακόμα και λεφτά να είχα και να τα διέθετα, πάλι θα πήγαινα στην Αμερική μαζί του, γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Χρειαζόταν μια στήριξη και απεριόριστη αγάπη, αποδοχή από το περιβάλλον που έχει μάθει. Το αμερικανικό σύστημα “προστατεύει” τους φτωχούς”…

Τώρα σπουδάζει στο City College στην Νέα Υόρκη. Πέρσι τους έβαλαν να κάνουν μια εργασία, μια ταινία μικρού μήκους και ο Αλκιβιάδης μπόρεσε να διακριθεί. Πήρε τρία βραβεία καλύτερης ταινίας και δύο σκηνοθεσίας, σε πέντε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Επίσης, συνεχίζοντας να μιλάει για την αδυναμία της ζωής του, ο αγαπημένος ηθοποιός κατόρθωσε να συγκινήσει δηλώνοντας πως “αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου. Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο. Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του”.

“Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα” συμπλήρωσε. “Δεν ξέραμε αν θα επιβιώσουμε τον επόμενο μήνα οικονομικά. Δίναμε θάρρος ο ένας στον άλλον μέσα από την αγάπη. Αυτό μας ένωσε ακόμη περισσότερο. Ήταν πολύ ισχυρό, υπήρχε ο κίνδυνος του να μην έχουμε τίποτα και μας έκανε μια γροθιά. Στο τέλος ήταν ευλογία. Έγινα απεριόριστος μέσα από την αγάπη”, δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Read More

And More