Ο Τάσος Χαλκιάς στο “Μαζί σου”: Η συμμετοχή στις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που δεν πληρώθηκε! Video

Ο Τάσος Χαλκιάς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς με δεκάδες επιτυχίες τόσο στη τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο ίδιος συμμετείχε πρόσφατα στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” ενσαρκώνοντας τον ρόλο του πατέρα του Σεβαστού, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος δεν ζήτησε λεφτά για να παίξει στο σήριαλ. Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και αποκάλυψε στην Τατιάνα τον λόγο που δεν ήθελε να πληρωθεί από τη συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες”.

“Και βέβαια δεν πήρα αμοιβή. Δεν είναι αυτονόητο. Όταν πας να συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, αν μετρήσεις τους ηθοποιούς που παίζουν, οι οποίοι παίζουν καθημερινά όλοι, με ένα ελάχιστο μεροκάματο ο καθένας, συν το τεχνικό προσωπικό, το συνεργείο… η απόσβεση που πρέπει να κάνει ο παραγωγός, είναι πάρα πολλά τα λεφτά. Μοιραία η πίτα θα μοιραστεί λίγο δύσκολα, γιατί παίζουν πολλοί ηθοποιοί. Εγώ πήγα εμβόλιμος, μιλάω για τον εαυτό μου… είπα απλά στον φίλο μου τον κ. Καραγιάννη πως εγώ δεν θέλω λεφτά. Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν εγώ γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου που παίζουν σε αυτή τη σειρά…” ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

“Υπήρχε και υπάρχει μια πολύ λανθασμένη άποψη κάποιων ανθρώπων ότι οι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ πλούσιοι. Ειδικά αυτοί που παίζουν στην τηλεόραση. Είναι μια πολύ εσφαλμένη εικόνα αυτή, δεν είναι καθόλου έτσι” δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Read More

And More