Στην εκκλησία… με μάσκα! Η Χριστιάνα Καρνέζη ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες του “Μαζί σου” [pics,vid]

Νυφούλα ντύθηκε η Χριστιάνα Καρνέζη για τις ανάγκες ρεπορτάζ στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου που παρουσίασε μία ανατρεπτική λύση για τις νύφες του φετινού καλοκαιριού. Ο οίκος μόδας Τρανούλη έκανε την έκπληξη και προσαρμοζόμενος στις ανάγκες της εποχής ετοίμασε τη φετινή του κολεξιόν με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα.

Μάσκες από τα ίδια πολυτελή υλικά, υφάσματα και δαντέλες που φτιάχνονται και τα νυφικά έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα της φετινής νύφης. Το εστεμμένο μοντέλο φόρεσε τις μάσκες και όπως είπε χαρακτηριστικά μπορεί να είναι άβολες αλλά κρίνονται απαραίτητες και θα πρέπει να φορεθούν. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν φάνηκε να πείθεται από την προστασία που παρέχει η δαντελένια μάσκα αλλά όπως επεσήμανε εάν η νύφη φορέσει από μέσα μια χειρουργική μάσκα θα είναι υπερπροστατευμένη και θα μπορέσει να απολαύσει το γάμο της!

Όσο για τη Χριστιάνα Καρνέζη σε ερώτηση της δημοσιογράφου πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε χαριτολογώντας ότι περιμένει την πρόταση!

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Μαζί σου:

Read More

And More