Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ρένας Πάντα στο “Μαζί σου”: Η μάχη με τον καρκίνο και τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζει

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ρένας Πάντα στο “Μαζί σου”: Η μάχη με τον καρκίνο και τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζει | tlife.gr

Μεσουράνησε τη χρυσή δεκαετία του ’80 στο τραγούδι, όμως σήμερα δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Ο λόγος για την Ρένα Πάντα που μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ και στην Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε με την ιστορία της και τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

“Πέρασα ένα μεγάλο καρκίνο. Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να ζω τώρα και αν δεν ήμουν άνθρωπος που δούλεψε στη νύχτα και έκανε ατασθαλίες, τώρα ίσως και να μην ζούσα”, αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μετά το Γολγοθά, όμως, που έζησε τα προβλήματα δεν σταμάτησαν. Πριν πέντε χρόνια η Ρένα Πάντα έχασε την μητέρα της και πέρασε μια δύσκολη περίοδο βυθισμένη στην κατάθλιψη, ενώ τώρα τα προβλήματά διαβίωσής της συνεχίζονται. Μπορεί στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτει η ίδια να έζησε πλουσιοπάροχα, τώρα όμως αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης. “Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζω τρομερά προβλήματα διαβίωσης. Δεν έχω να ζήσω”.

Δες το Video από την εκπομπή Μαζί σου:

READ more