Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” ο πατέρας της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή – Γιατί υποψιάζεται σατανιστές

Συγκλονιστική τροπή έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες, η υπόθεση της “αυτοκτονίας” της 22χρονης Αρετής, φοιτήτριας από τον Πύργο, καθώς οι γονείς της κατέθεσαν στην Εισαγγελία Αθηνών μήνυση κατ’ αγνώστων, αφήνοντας υπόνοιες πως η κόρη τους είχε μπλέξει με κυκλώματα σατανιστών που τελικά την οδήγησαν στο θάνατο. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, από μια συμφοιτήτριά της στην σχολή Ψυχολογίας που φοιτούσε και είχε ανησυχήσει από την απουσία της.

Το σπίτι της 24χρονης ήταν κανονικά κλειδωμένο και τακτοποιημένο, ενώ δίπλα της βρέθηκε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, που αν μη τι άλλο κάνουν τους γονείς της να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ουσιαστικά το παιδί τους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, μέσω κυκλωμάτων σατανιστών που έψαχναν να θυσιάσουν ένα θύμα, στο βωμό του Σατανά και μάλιστα στην μεγάλη γιορτή του “κερασφόρου”, την εαρινή ισημερία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” φαίνεται πως οι υποψίες των δύο καταρρακωμένων γονιών έχουν βάση.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος, ο πατέρας της άτυχης Αρετής, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στην Τατιάνα Στεφανίδου γι’ αυτές τις υποψίες, μη μπορώντας να κρύψει τη στεναχώρια που βιώνει για τον θάνατο της κόρης του και υποστηρίζοντας ότι η αυτοκτονία είναι “σκηνοθετημένη”: “Αυτή τη στιγμή είμαστε υπό έρευνα. Έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου, όλη τη διεκπεραίωση της έρευνας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε κουράγιο γιατί αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Πιστεύω ότι θα βγουν πολλά στη φόρα… Πώς εξουσιάζουν τα παιδιά του κόσμου θα το μάθουμε στην πορεία…” σχολίασε μεταξύ άλλων.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

Read More

And More