Τατιάνα Στεφανίδου: Το “ευχαριστώ” στους συνεργάτες της στο φινάλε του “Μαζί σου”! Video

Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” έριξαν αυλαία το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια του “Μαζί σου” αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στην έναρξη της εκπομπής, ωστόσο στο τέλος δεν θα μπορούσε να μην πει μερικά λόγια ακόμη και να ευχαριστήσει την ομάδα της, η οποία τη στήριξε και δούλεψε σκληρά στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

“Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος… Αυτή η σεζόν έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα, με αγάπη και ευγνωμοσύνη για εσάς που μας παρακολουθήσατε όλη αυτή τη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ την μικρή μου ομάδα, με την οποία ολοκληρώσαμε. Αυτοί είμαστε που βγάλαμε αυτή τη σεζόν με πολύ κόπο. Δουλέψαμε παραπάνω μέρες μέσα σε βδομάδα, με δική μας απόφαση και θέληση. Έτσι είμαστε, σφίγγουμε τα δόντια σε κάθε δυσκολία. Με πάθος σε αυτή τη δουλειά. Αγαπάμε όλους εσάς που είστε εδώ και μας βλέπετε” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στο φινάλε του “Μαζί σου”.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Read More

And More