Θρίλερ με την δολοφονία στο Π. Φάληρο 53χρονης δασκάλας – Τι λέει στο “Μαζί σου” φίλη της άτυχης γυναίκας; Video

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία 53χρονης δασκάλας. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο στη μέση του δρόμου, το βράδυ της Πέμπτης, μπροστά από το σπίτι της. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, η 53χρονη γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα της Παρασκευής υπέκυψε στα τραύματά της. Ως δράστης του φονικού φέρεται να είναι ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη.

Μια από τις πιο στενές φίλες της άτυχης δασκάλας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Μαζί σου” σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν. Η ίδια αποκάλυψε πως η 53χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον αδερφό της, τα οποία όσο περνούσε ο καιρός κλιμακώνονταν. Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως η φίλη της φοβόταν για τη ζωή της, ενώ ο ίδιος της ο αδερφός την είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει. “Είναι τρελός ο αδερφός μου”, της έλεγε η φίλη της, η οποία δολοφονήθηκε εχθές έξω από το σπίτι της…

“Οι γονείς των παιδιών έχουν πεθάνει. Είχε έρθει σπίτι και έκλαιγε επί τρεις ώρες. Ο αδερφός της δεν εργαζόταν και της είχε πει ότι είχε μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα. Μάζευε χρήματα για να βγάλει περιοριστικά μέτρα”, ανέφερε μεταξύ άλλων, η φίλη της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Read More

And More