Θύματα ληστείας Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή – Έζησαν τον τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

Στιγμές τρόμου έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.01.2020) η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, όταν τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο Newsit.gr, όλα έγιναν στις 05:50 ξημερώματα. Οι τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στο σπίτι και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της, τότε εμφανίστηκαν και την απείλησαν. Υπό την απειλή του όπλου, ανάγκασαν τη γνωστή τραγουδίστρια να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Στο σπίτι βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς. Οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι και σύμφωνα με πληροφορίες απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή πως θα του “φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι” αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές ανάγκασαν τον Διονύση Σχοινά να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Το γεγονός πως ήξεραν τι ώρα επέστρεφε στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” μετέφερε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ, δίνοντας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της νύχτας τρόμου που πέρασε το ζευγάρι.

Read More

And More