Βασίλης Σπανάκης: Η μυθιστορηματική του ζωή στο “Μαζί σου”! Video

Ο Βασίλης Σπανάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο από εκπαιδευτικούς γονείς. Μπορεί να έχασε την μητέρα του στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τη ζωή του με αισιοδοξία, σπουδάζοντας, κάνοντας μεταπτυχιακό και εκπληρώνοντας τους στόχους τους. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων αλλά και Υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την μυθιστορηματική ζωή του.

Ο Βασίλης Σπανάκης μέχρι τα 13 του χρόνια ήταν… αβάπτιστος, καθώς οι γονείς του διαφωνούσαν για το όνομά του! Ο νεαρός τότε εφοριακός δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να οργανώσει μόνος του την βάφτισή του στην Μητρόπολη Αθηνών, παίρνοντας δύο ονόματα, Βασίλης και Πέτρος! Μάλιστα, ο Υποψήφιος Βουλευτής αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι η μητέρα του γέννησε ακόμη ένα κοριτσάκι, το οποίο όμως πέθανε στη γέννα. Ωστόσο η μαμά του δεν πίστευε ποτέ ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του αλλά πώς την έδωσαν κρυφά για υιοθεσία σε άλλο ζευγάρι.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν η μητέρα του ήταν στα τελευταία της του ζήτησε δύο πράγματα: Να σπουδάσει και να βρει την χαμένη του αδερφή… Το πρώτο το κατάφερε, ωστόσο για το δεύτερο ακόμη προσπαθεί…

Δες όλα όσα εξομολογήθηκε:

“Είναι μερικά πράγματα στη ζωή μας που μας δίνουν δύναμη. Τα βιώματά μου με έκαναν πιο δυνατό, να πετύχω τους στόχους μου, να οργανώσω τη ζωή μου, να στέκομαι όρθιος”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More