Με απουσίες το αποψινό “Just”! Τι έχει συμβεί;

Για ακόμα μία Τετάρτη το “Just the two of us” βγήκε κανονικά στον αέρα από το Mega με τα τεχνικά του προβλήματα τα τηλε-ξεκατινιάσματά του, όλα… Μόνο που αυτή την Τετάρτη σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε να κάνουμε και με… απουσίες!

Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μία σημαντική απουσία από το παιχνίδι και αυτή η απουσία ήταν του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρίσκετε απόψε στο τηλεοπτικό του πόστο.

Τι έχει συμβεί; Ο Μάρκος έπρεπε λόγω κάποιων πολύ σημαντικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων να είναι στο εξωτερικό και έτσι καταφέραμε να τον δούμε μόνο σε… μαγνητοσκοπημένη έκδοση.

«Σήμερα διαγωνίζονται κάτω από ειδικές συνθήκες. Τι εννοώ με αυτό… Ο Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή σήμερα ετοίμασαν το τραγούδι τους και θα μας το παρουσιάσουν δυστυχώς όχι ζωντανά γιατί ο Μάρκος Σεφερλής λείπει στο εξωτερικό για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Η διαδικασία όμως συνεχίζεται κανονικά. Η Στέλλα Καλλή αμέσως μετά την ερμηνεία που θα δούμε θα είναι εδώ για να την κρίνεται και να τη βαθμολογήσετε και εκείνη και το Μάρκο, καθώς επίσης και όσοι παρακολουθείτε από το σπίτι» εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές, όταν έφτασε η ώρα να διαγωνιστουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή.

Ετσι, το αποτέλεσμα ήταν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την ερμηνεία του τραγουδιού «Πάρε Πασά μου» η οποία όπως ήδη σας είπα ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Read More

And More