Με φοβερό τρακ η πρεμιέρα του Πέτρου και της παρέας του. Τα λόγια αγάπης με τα οποία υποδέχτηκε την Τζένη…

Ακόμα και ο… παλιός, όταν καλείται να βουτήξει σε νέα, άγνωστα και βαθιά νερά, τα χάνει… Ναι, τα χάνει γιατί ακριβώς επειδή είναι… παλιός και ξέρει τι μπορεί να τον περιμένει. Με άλλα λόγια; Δεν διαθέτει την πολύτιμη άγνοια κινδύνου που πολλές φορές έχουν διάφορες εκκολαπτόμενες tv-persones.

Ετσι, ο… αιώνια ψύχραιμος και συνήθως cool Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα το πρωί που έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας μέσα από το Mega, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως είχε τρακ… Είχε τρακ, είχε άγχος, τόσο που νόμιζες κάποια στιγμή πως… θα το βάλει στα πόδια.

Παρόλα αυτά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και αρκετά γρήγορα να επανακτήσει τις… τηλεοπτικές του αισθήσεις και τα τηλεοπτικά του αντανακλαστικά, ενώ φρόντισε να μην χάσει χρόνο και γρήγορα να περάσει στην παρουσίαση της ομάδας του που θα τον πλαισιώνει, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η αμήχανη μοναξιά της πρώτης “καλημέρας”. Οσο για το ποιες ήταν και οι πρώτες κουβέντες του;

“Καλώς μας ήρθατε και καλώς ήρθα και εγώ εδώ στο Mega. Μην φοβάστε δεν θα είμαι μόνος μου σε όλο αυτό, θα έχω και τους συνεργάτες μου. Κάποιους από αυτούς τους έχετε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Βέβαια πρέπει να σας πω, πως σας έχουν αγαπήσει πολύ κι εκείνοι γιατί είδα όλο το καλοκαίρι τα σημάδια της στέρησης που είχαν, όσο η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα. Εμείς εδώ θα φροντίσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα, να σας διασκεδάσουμε γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και να σας δώσουμε κάποιες δόσεις αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη μαυρίλα και την κατινιά που ζούμε καθημερινά όλοι μας…”

Πρώτη και καλύτερη φυσικά παρουσιάστηκε η Βίκυ Παγιατάκη, αμέσως μετά στο πλατό εισέβαλλε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην συνέχεια ακολούθησε ο Ακης Πετρετζίκης και οι… νέοι Ελισάβετ Σπανού και Αρης Καβατζίκης, ενώ τελευταία έκανε την εμφάνισή της η Τζένη Μπαλατσινού.

“Την είχα στο σπίτι την γυναίκα μου, θα την έχω και στο πλατό”, είπε χαριτολογώντας για την Τζένη ο Πέτρος και έσπευσε να συμπληρώσει : “Το ότι είμαι όρθιος αυτή την στιγμή μπροστά στο φακό το οφείλω σε αυτή τη γυναίκα, αυτή η γυναίκα ήταν και είναι η ωραιότερη γυναίκα που γνώρισα στην ζωή μου…”


Read More

And More