Με μουσικά αφιερώματα κάνει φέτος Ανάσταση το Mega !

Πως το λέει η παροιμία; “Φτωχά πλην τίμια”, θα γιορτάσει την φετινή Ανάσταση το Mega, μιας και λόγω της οικονομικής κρίσης, τα τηλεοπτικά μεγαλεία άλλων εποχών, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί… Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλη την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο για το Mega !

Ετσι, λοιπόν, το Μεγάλο Κανάλι έχοντας… αποχαιρετήσει τα λαμπερά σόου που χάνει και τις γιορτινές εκπομπές, κάνει απόψε Ανάσταση, φιλοξενόντας στο πρόγραμμά του αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, τρία μουσικά αφιερώματα !

Στις 00:10, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι φίλοι της και «συνοδοιπόροι» στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης και οι Imam Baildi, μας χαρίζουν τραγούδια που αγαπήσαμε, στο μουσικό πρόγραμμα «Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είπα στους φίλους μου».

Στις 02.30 η βελούδινη φωνή του Φρανκ Σινάτρα θα μας κρατήσει συντροφιά με ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια που ερμήνευσε «η Φωνή», όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του, στο μουσικό αφιέρωμα «Frank Sinatra Sings».
Στις 03:45 o βραβευμένος με Γκράμι και θρύλος της τζαζ Tony Bennett μας συστήνει την ξεχωριστή του παρέα, στο μουσικό πρόγραμμα «Tony Bennett: Duets». Θα παρακολουθήσουμε live ηχογραφήσεις στο στούντιο του 85χρονου τραγουδιστή με την Lady Gaga και την Aretha Franklin αλλά και την Amy Winehouse, στην τελευταία της ηχογράφηση.

Read More

And More