Με οργισμένη επιστολή ζητούν οι φαν του “Dr. MacDreamy” την επιστροφή του στο “Greys Anatomy”!

Με μία οργισμένη επιστολή διαμαρτυρίας, αίτηση για συγκέντρωση υπογραφών και ένα δακρύβρεχτο βίντεο αποχαιρετισμού συνοδεύεται η μεγάλη αποχώρηση του ΜακΝτρίμι από τη σειρά «Grey’s Anatοmy».

Οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν ύστερα από 11 χρόνια να «αποχαιρετήσουν» τον δημοφιλή ήρωα, χωρίς όμως να υπολογίζουν την αντίδραση των τηλεθεατών που ζητούν την επιστροφή του.
Παρότι ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είναι απολύτως καλά στην υγεία του, οι φαν της σειράς φέρονται σαν να… αποχαιρέτησαν τον ίδιο και όχι τον γιατρό ΜακΝτρίμι, τον γοητευτικό ήρωα της σειράς. «Δεν μπορείς να έχεις τον κόσμο να επενδύει εδώ και μια δεκαετία σε έναν χαρακτήρα και μετά να τον αποτελειώνεις με αυτόν τον τρόπο!
Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν αίμα και όργανα προσπαθώντας να σώσουν ζωές, που θέλουν να γίνουν γιατροί και όλα αυτά από την αφοσίωσή τους στη σειρά…
Δεν μπορείς να μας απογοητεύεις με αυτόν τον τρόπο. Μας κατέστρεψες ολοκληρωτικά», λένε σε επιστολή τους, προς την παραγωγό της σειράς Σόντα Ράιμς, οι φανατικοί του ΜακΝτρίμι.

Read More

And More