Με ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι ξάδερφος ο Μάριος Φραγκούλης; [pic]

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας μας. Οι ερμηνείες του έχουν γίνει γνωστές ακόμα και σε χώρες του εξωτερικού και έχει κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό σπουδαίων καλλιτεχνών. Η μεγάλη αγάπη του ερμηνευτή είναι το μιούζικαλ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που δεν γνωρίζαμε ακόμα γι αυτόν, είναι η συγγένεια του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Οι δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές κοινοποίησαν στους λογαριασμούς στους στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και αποκάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια.

“Η σωτηρία της ψυχής μας και μια αιώνια συνταρακτική φωνή της καρδιάς μας!!! Κι αν περνάει ο χρόνος παραμένεις παιδί που πάει αντίθετα στον χρόνο στους κανόνες, στο άπειρο! Επίσης με τον μοναδικό Γιώργο Περρή. Ευχαριστώ Αλκηστάκι μου ξαδερφάκι μου από το γένος Φραγκούλη χα χα! Σ’αγαπάω” ήταν το σχόλιο του Μάριου στην φωτογραφία ενώ η Άλκηστις έγραψε: “Τι χαρά σήμερα. Με τον ξάδερφο μου Μάριο Φραγκούλη”. Μαζί τους βέβαια ήταν και ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής.

Read More

And More