Με ποια νέα και ωραία, πολύ ωραία tv persona συζητά ο ΑΝΤ1 για το “Dancing” ;

Ο… χορός των ονομάτων για την τρίτη έκδοση του “Dancing with the stars” καλά κρατεί ! Κόσμος και ντουνιάς περνά καθημερινά από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 και από τα γραφεία παραγωγής της “Ena Productions”, προκειμένου να συζητήσει την πιθανή συμμετοχή του στο πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο η αλήθεια είναι, Κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα πρόσωπα που παρελαύνουν καθημερινά στο Μαρούσι, είναι και κάποια πρόσωπα τα οποία επιθυμεί διακαώς το κανάλι να έχει κοντά του σε αυτή την νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, γιατί πιστεύει πως η λάμψη τους θα χαρίσει λάμψη και προβολή και στο σόου.

Στα πρόσωπα εκείνα ,λοιπόν, που οι Αντεννικοί θέλουν πράγματι να έχουν στο φετινό “Dancing with the stars”, είναι το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού ! Ναι, το λαμπερό μοντέλο και ανερχόμενη πια παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζήσεις με τους Αντεννικούς, για να δοκιμάσει κι αυτή τις ικανότητές της στο παρκέ !

Ακόμα βέβαια, κανείς από τους εγχώριους celebrities δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο για το “Dancing”, όμως, λέει η Δούκισσα είναι από τα πρόσωπα εκείνα που έχουν ένα προβάδισμα !

Κατά τα άλλα; Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί στο κανάλι αν και φέτος θα υπάρχει green – room στο “Dancing”, μιας και στην προσπάθεια μείωσης του κόστους όλης της συγκεκριμένης παραγωγής, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να μην υπάρχει κανείς στα μπαγκ-στέιτζ και να χρησιμοποιηθεί μόνο αφηγητής.

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που εντέλει αποφασιστεί να έχουμε παρουσιαστή για τα παρασκήνια του “Dancing”, αυτός πιιθανότατα να είναι ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος εκτός όλων των άλλων, ήταν μην ξεχνάτε και ο προπέρσινος νικητής, είναι καλό φιλαράκι της Ζέτας Μακρυπούλια – η οποία απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα και πάλι θα αναλάβει την παρουσίαση – και επίσης έχει και πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι, μιας και ως γνωστόν θα συμμετέχει αυτό το χειμώνα στην παιδική, θεατρική παράσταση, “Μάικ, ο φασολάκης” !

Read More

And More