Με ποια πρώην σύντροφό του κάνει βόλτα στα Νότια Προάστια ο Νίκος Καρβέλας; [pic]

Κάποτε έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα όμως η αγάπη τους δεν άντεξε και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για τον Νίκο Καρβέλα και την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Μπορεί πριν 2 χρόνια, μετά το χωρισμό του μουσικοσυνθέτη από την Αννίτα Πάνια, εκείνος να βρισκόταν συνεχώς με την Χριστίνα, όμως κανείς ποτέ δεν παραδέχτηκε κάτι.

Ήταν μια φλογερή επανασύνδεση ή μια δυνατή φιλία; Ακόμα και αν τα δημοσιεύματα τους ήθελαν ξανά μαζί, να ζουν ξέγνοιαστες στιγμές και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, εκείνοι δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν κάτι. Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος και η Χριστίνα εθεάθησαν να κάνουν χαλαρή βόλτα στα Νότια Προάστια, απολαμβάνοντας τον φθινοπωρινό καιρό.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε ντυμένους casual στην Γλυφάδα να περπατάνε χαλαροί στο κέντρο της περιοχής. Και ενώ για ακόμη μια φορά πολλοί τους θέλουν ζευγάρι, είναι γνωστό πως ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί άψογες σχέσεις με τις πρώην του και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο ίδιος γνωρίζει τις πρώην στη νυν σύντροφό του και βγαίνουν όλοι μαζί. Όσο για το τι τρέχει μεταξύ τους; Ο καιρός θα δείξει.

Δες τις φωτογραφίες από τη βόλτα τους:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More