Με ποιον γοητευτικό Έλληνα συναντήθηκε η Katy Perry και τι «μαγειρεύουν» παρέα;

Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, όλο μπροστά σε κάποιον φωτογραφικό φακό να ποζάρει θα τη βρεις! Ο λόγος για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry που τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων σε κάθε κίνησή της! Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να παραχωρήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη και να «στηθεί» για το φωτογραφικό πορτρέτο της σε έναν από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους Έλληνες του εξωτερικού, που δεν είναι άλλος φυσικά από το Νίκο Αλιάγα!

Ο γοητευτικός Νίκος που σημειώνει τεράστια καριέρα στη Γαλλία τα τελευταία αρκετά χρόνια, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο επιτυχημένα μουσικά talent shows της γαλλικής τηλεόρασης, ενώ ταυτόχρονα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Παρίσι και επαγγελματίας φωτογράφος, συνάντησε τη νεαρή τραγουδίστρια στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής «50 minutes inside», όπου εκτελεί χρέη συμπαρουσιαστή στο πλάι της Sandrine Quétier!

Ο διάσημος παρουσιαστής μάλιστα, που έχει «αφιερώσει» τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στα πορτρέτα διασήμων που τραβάει με την κάμερά του, μοιράστηκε την Παρασκευή με τους διαδικτυακούς φίλους του μία εξαιρετική λήψη της πασίγνωστης τραγουδίστριας που βρέθηκε στο Παρίσι και πέρασε μία ημέρα μαζί του για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής!

Kαι στο Voice η Katy

#thevoice merci @katyperry ! #bonappetit #witness #Instanikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas) στις

Read More

And More