Με ποιους φέρεται πως θέλει να… “Χορέψει” ο ΑΝΤ1 ;

Τι κι αν μέχρι τα μέσα Μαρτίου μας χωρίζουν σχεδόν τρεις μήνες ; Τι κι αν με την προετοιμασία του “Dancing with the stars 2”, επίσημα οι Αντεννικοί ισχυρίζονται πως δεν έχουν ξεκινήσει καν να ασχολούνται ; Δεν υπάρχει εβδομάδα εδώ και έναν μήνα τώρα – μην σας πω και παραπάνω – που να μην μας έχει προκύψει κάποιο πρόσωπο ως υποψήφιο για το δεύτερο μέρος του σόου.

Οσο δε πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς ; Τόσο φουντώνει αυτή η φημολογία ! Ετσι, σήμερα μέσα από την “Πρωινή Μελέτη”, παρουσιάστηκαν διάφορα πρόσωπα που απ ΄ότι ακούγεται το όνομά τους έχει πέσει λέει στο τραπέζι των συζητήσεων εκεί στο Μαρούσι και δεν αποκλείεται τελικά κάποιους απ ΄αυτούς να τους δούμε όντως να …χορεύουν με τ΄αστέρια, από τα μέσα Μαρτίου.

Ποιοι είναι ,λοιπόν, οι νέοι υποψήφιοι που υπάρχει πιθανότητα να το ρίξουν στο χορό; Κάτια Ζυγούλη, Υβόνη Μπόσνιακ, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Μαίρη Συνατσάκη, Άννα Πρέλεβιτς, Βάσιας Λόη, Πάνος Μιχαλόπουλος, Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Μάζης, Λιάνα Κανέλλη και Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Read More

And More