Με ψυχολογικά προβλήματα ο παππούς που έκαψε γυναίκα και εγγόνι – Λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία, στο Κορδελιό, με τον παππού της οικογένειας να βάζει φωτιά και να καίει ζωντανούς τη γυναίκα του, τον εαυτό του και το μόλις 2 ετών εγγονάκι του! Από την πύρινη κόλαση βγήκαν ζωντανοί, ο 25χρονος (ή 18χρονος σύμφωνα με το νοσοκομείο) υιοθετημένος γιος της οικογένειας, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και άλλο ένα παιδί, ηλικίας 10 ετών που ήταν μέσα στο σπίτι και επίσης νοσηλεύεται!

‘Άκουσα τη γιαγιά να φωνάζει κι έτρεξα
Ο άνθρωπος που θα ακούσετε να μιλάει στο βίντεο του thousandnews, είναι ο ο υδραυλικός Θεόδωρος Καλτσίδης, ο οποίος δούλευε σε διπλανή οικοδομή και άκουσε τις φωνές της γιαγιάς, από το διαμέρισμα της οδού Τραπεζούντος 7, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, τους ενοίκους του.

Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε να ανέβει από το φωταγωγό και στη συνέχεια να σπάσει μια μπαλκονόπορτα για να μπει στο φλεγόμενο διαμέρισμα.
Για τα τρία άτομα – τον 65χρονο, τη σύζυγό του και το δύο ετών εγγονάκι τους – ήταν ήδη πολύ αργά.
Ωστόσο, ύστερα από τιτάνια προσπάθεια, ο κύριος Καλτσίδης κατάφερε να απομακρύνει από τις φλόγες τον υιοθετημένο γιο του ηλικιωμένου ζευγαριού και ένα ακόμη δεκάχρονο αγόρι, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με εγκαύματα (ο πρώτος σε όλο το σώμα, σε ποσοστό 85%-90%).

Ο παππούς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Αυτό είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς. Ότι ο παππούς, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα πυρπολήσει το σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το καλοκαίρι είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο και μάλιστα, η οικογένεια είχε καταθέσει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα, για να μην πλησιάζει τα παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More