Με συμπτώματα κορονοϊού η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η κόρη της – Βρίσκονται κλεισμένες στο σπίτι (video)

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του “Love it” και της Ιωάννας Μαλέσκου με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η γνωστή δημοσιογράφος έπειτα από δύο μήνες διακοπών στην Ελλάδα επέστρεψε στη Σουηδία μαζί με την 12χρονη  κόρη της, Μελίνα. Η ίδια μίλησε στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι τόσο εκείνη όσο και η κόρη της βρίσκονται στο σπίτι με πυρετό.

“Είμαστε και εγώ και η κόρη μου στο σπίτι με πυρετό… Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο 1177, ένας αριθμός που καλείς και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τεστ κορονοϊού στο σπίτι. Βέβαια, οι ουρές είναι 100.000 άτομα σ’ όλη τη Σουηδία που περιμένουν να κάνουν το τεστ, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η καινούργια υπηρεσία που ελπίζω να λειτουργήσει… Θα δούμε αν θα εμφανιστεί κάποιος…

Και η μικρή είναι στο σπίτι και είναι και πολλά παιδιά στο σπίτι, όπως επίσης και πολλοί καθηγητές που λείπουν από τα σχολεία. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν κάνει να πας ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολείο έστω και αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα”, δήλωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More