Με συμπτώματα κορονοϊού η Σοφία Φαραζή – Σε αυτοπεριορισμό η ηθοποιός

Η Σοφία Φαραζή είναι αρκετά ενεργή στα socia media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού δημοσίευσε στα instastories της μια φωτογραφία που έβγαλε καθώς βρισκόταν ξαπλωμένη στον καναπέ της, αποκαλύπτοντας πώς έχει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

“Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω” , έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν έχει νοσήσει επιβεβαιωμένα από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας.

Λίγες ώρες αργότερα, έχοντας λάβει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που ανησύχησαν για την υγεία της,  η Σοφία Φαραζή επανήλθε με νέα ανάρτηση και πάλι στα stories της, επισημαίνοντας πώς, ακολουθώντας τις συμβουλές τους γιατρού της, έθεσε τον εαυτό της σε αυτοπεριορισμό, ενώ δεν έκρυψε ότι όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα πανικοβλήθηκε.

“Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει;  Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More