Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθεί ζευγάρι πολιτικών

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύονται! Στις 21 Ιουλλίου σε στενό οικογενειακό κύκλο αναμένεται να γίνει ο πολιτικός τους γάμος. Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά… του δημαρχείου της Νέας Σμύρνης.

“Υπάρχει μια φυσική κατάληξη των πραγμάτων. Με τον Θανάση γνωριζόμαστε από το 2013, είμαστε μαζί περίπου τρία χρόνια, δεν γιορτάζουμε επετείους…”, δήλωσε στη Real Life η μέλλουσα νύφη. “Θα μας παντρέψει ο δήμαρχος της πόλης (σ.σ. Νέας Σμύρνης) Σταύρος Τζουλάκης που είναι και πολύ καλός μας φιλος -γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε κάνει και ταξίδι μαζί. Αυτές τις μέρες βγαίνουν οι άδειες του γάμου μας. Στη συνέχεια θα πάμε στο εξοχικό μας στην Εύβοια, όπου και θα παραμείνουμε για λίγες μέρες”, συνέχισε.

Σχέδια για μήνα του μέλιτος δεν υπάρχουν καθώς και οι δύο έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο η Κατερίνα Μάρκου εξέφρασε την επιθυμία της να γινει μαμά. “Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί. Τόσο εγώ όσο και ο Θανάσης. Αποτελεί μια από τις μεγάλες μας επιθυμίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More