Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό;

‘Αστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός με νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Δες την αναλυτική πρόγλωση για σήμερα

Περιμένουμε αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα αρχίσουν να πυκνώνουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι – νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στη στεριά όμως οι άνεμοι δε θα είναι ισχυροί, έτσι το πέταγμα του αετού δε θα γίνει με μεγάλη ευκολία. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 έως 15 βαθμούς, στα νότια και δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις που σιγά – σιγά θα πυκνώνουν και το βράδυ θα βρέξει για λίγο τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αραιές νεφώσεις, το μεσημέρι όμως θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Ωστόσο το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164