Με τη βαλίτσα στο χέρι! Μεγάλη η έξοδος με όλα τα μέσα

Η μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων για το Πάσχα από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η φετινή. Με όλα τα μέσα χιλιάδες είναι οι πολίτες που εγκαταλείπουν την Αθήνα. Ασφυκτικά γεμάτα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, ίδια η εικόνα και στο λιμάνι, ενώ αυξημένη είναι ήδη από τα ξημερώματα η κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς.
Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ είναι όλα γεμάτα, ακόμη και τα έκτακτα που μπήκαν σε όλους του προορισμούς.
Λόγω κρίσεις οι πολίτες επιλέγουν το λεωφορείο από το ΙΧ τους και έτσι στα ΚΤΕΛ επικρατεί από το πρωί το αδιαχώρητο.
Οι υπεύθυνοι υπολογίσουν ότι εφέτος η κίνηση είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων τριών ετών. Παρά την αυξημένη κίνηση πάντως δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα.
Χωρίς προβλήματα η κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη και παρουσιάζονται κάποιες καθυστερήσεις στα διόδια, αλλά και σε περιοχές με έργα όπως στην Αθηνών-Πατρών, ωστόσο τα μέτρα της τροχαίας έχουν αυξηθεί και διευκολύνουν τους οδηγούς.
Στην εθνική προς Κόρινθο έχουν κινηθεί ως αυτή τη στιγμή 79.800 αυτοκίνητα, ενώ προς Λαμία 61.800. Και στις δύο εθνικές οδούς η κίνηση είναι ελαφρά μειωμένη, ωστόσο αυτό οφείλεται στις τιμές των καυσίμων. Οι πολίτες προτιμούν μέσα μαζικής μεταφοράς όπως πλοία και λεωφορεία.

Read More

And More