Με τη Βανδή γιορτάζουν τα 17 χρόνια της Oriflame!

Με τη Βανδή γιορτάζουν τα 17 χρόνια της Oriflame! | tlife.gr

Σε ένα λαμπερό event με ξεχωριστούς καλεσμένους και κεντρικό πρόσωπο την Δέσποινα Βανδή, η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών Oriflame γιόρτασε τα 17 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας.

Η Δέσποινα Βανδή είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Oriflame και γι’ αυτό η εταιρεία επέλεξε το κέντρο Thalassa, στο οποίο εμφανίζεται η λαμπερή τραγουδίστρια, για να γίνει η εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή. Η Δέσποινα είναι η ιδανική παρουσία για την προώθηση των καλλυντικών Oriflame, που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις των γυναικών και συνδυάζουν την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η ίδια είναι ανεξάρτητη και δεν εγκλωβίζεται στην εξωτερική εικόνα. «Δεν είμαι εγκλωβισμένη στην εικόνα μου, γιατί το ‘χω διαχωρίσει εντελώς. Υπάρχει ένα κομμάτι ξεχωριστό, απλά κάποιοι προσπαθούν να το μπερδέψουν», είχε πει σε συνέντευξή της στο «Κους κους», η γνωστή τραγουδίστρια. Ενώ, εμφανίζεται άνετη και στο θέμα των πλαστικών επεμβάσεων «Δεν είναι ταμπού. Όταν έρθει ο χρόνος θα κάνω κάτι. Απλά έχω ένα φόβο γιατί δεν πετυχαίνουν πάντα. Σήμερα όμως γίνονται τόσα άλλα. Αν αισθανθώ ότι αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία μου και θα νιώσω καλύτερα, μπορεί να υποκύψω. Προς το παρόν, νιώθω καλά με το πρόσωπό μου».

Στην εκδήλωση που έκανε η Oriflame, η Δέσποινα άφησε να εκφραστεί η αυτοπεποίθηση και η δυναμικότητα της και αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς της. Εξάλλου, ήταν μια λαμπερή βραδιά, με πολύ κεφί και ευχάριστο κλίμα. Η Δέσποινα έδειχνε πιο δροσερή από ποτέ μέσα στο κοντό φόρεμα της και πόζαρε στο φακό πολύ πρόθυμα με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event!


Η Δέσποινα Βανδή στην εκδήλωση της Oriflame

Η Δέσποινα Βανδή με τους καλεσμένους της εκδήλωσης!

READ more