«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει καιρό. Μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε…»

Η Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη.

«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει καιρό. Σε λίγο κλείνουμε χρόνο. Έχουμε χωρίσει ως σύντροφοι, ως σχέση. Ως συνοδοιπόροι στη ζωή δεν μπορούμε να χωρίσουμε, κανείς γονιός δεν μπορεί να χωρίσει πραγματικά, αν υπάρχει καλή καρδιά και αγάπη. Ακόμα μένουμε πάνω κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ματαίωση της σειράς Room Service Πλιζ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, λέγοντας: «Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου πέρα από το οικονομικό που έμεινα εκκρεμής ξαφνικά, ενώ είχα κανονίσει πράγματα, πέρα από τον χειμώνα που τον έχασα ενώ είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος, κυρίως, η μεγάλη μου στεναχώρια είναι ότι δεν θα δει κανείς αυτές τις σκηνές που έχουμε γυρίσει και είναι υπέροχες».

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε: «Είχα μια πρόταση για το Καφέ της Χαράς, για έναν πολύ ωραίο ρόλο που είχαν γράψει, αλλά είχα κλείσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More