Με χειροπέδες στα δικαστήρια ο Μιχάλης Λιάπης – “Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω.

“Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη το ομολογώ. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Το έκανα για να γεμίσω τις μπαταρίες. Έκανα λάθος”, είπε βγαίνοντας από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια.
Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Μεταφορών και ανηψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, συνελήφθη σήμερα στην Λούτσα να κυκλοφορεί εντελώς παράνομα! Τον σταμάτησαν άνδρες της ΔΙΑΣ όταν παραβίασε stop.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο – ένα πολυτελές τζιπ – ήταν δικό του αλλά οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο νούμερο.

Τότε, φέρεται να είπε στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κάλεσαν την τροχαία: “Εχω κάνει αυτοσχέδιες πινακίδες για να κάνω βόλτες”, αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.
Επίσης, ο πρώην υπουργός δεν διέθετε δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του πρώην υπουργού… Όλα έγιναν σήμερα στην Λεωφόρο Αρτέμιδος.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More