Με Ζέτα η αποψινή πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά!

Με ένα λαμπερό και αναμφισβήτητα πολύ δυνατό όπλο πέφτει από απόψε στην μάχη της τηλεθέασης και στο prime-time ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Νίκος Μουτσινάς μας περιμένει… “Νικ ο ΄κλοκ” στον Alpha, έχοντας εξασφαλίσει να του κάνει ποδαρικό η πολύ καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μετά από καιρό επιστρέφει στους δέκτες μας έτοιμη για να μιλήσει για όλα!

Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς θα φιλοξενεί έναν καλεσμένο για να αποκαλύψει την άλλη του πλευρά, αυτή που μας είναι περισσότερο άγνωστη. Επίσης;
Επίσης σ’ ένα αιχμηρό stand up comedy, θα δίνει την αστεία διάσταση της επικαιρότητας. Με την βοήθεια των συνεργατών του, ο Νίκος Μουτσινάς θα σχολιάζει θέματα που αντλούνται από την πολιτική, την κοινωνία, το lifestyle, την ψυχαγωγία και την pop κουλτούρα.

Συνεργάτες της εκπομπής είναι: η Αθηναϊς Νέγκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Χρύσα Κατσαρίνη, η Ειρήνη Γκανιάτσου, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Κρήτος και ο Λουκάς Μέξης. Σε κάθε εκπομπή δε, θα συμμετέχουν τρεις ή και περισσότεροι συνεργάτες, ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέματα που παρουσιάζονται.

Στόχος είναι ο καθένας να έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και όλοι μαζί να δημιουργούν μια δυνατή ομάδα κωμωδίας που θα σχολιάζει και θα σατιρίζει αυτά που αντιμετωπίζει ο μέσος τηλεθεατής στην καθημερινότητά του, καθώς και αυτά που τον απασχολούν από την πολιτική μέχρι το κουτσομπολιό διασήμων.

Read More

And More