Με Ζέτα Μακρυπούλια και Έλενα Παπαρίζου το άναμμα του δέντρου στο Σύνταγμα!

Aπό τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο δήμος Αθηναίων καλεί τον κόσμο να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην πιο λαμπερή Αθήνα που έγινε ποτέ, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στολίδια, λαμπιόνια, παιχνίδια, μαζί με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων και δράσεων, γεμίζουν κάθε γωνιά της πόλης με φως, την πασπαλίζουν με χρυσόσκονη και φτιάχνουν τον πιο μαγικό προορισμό των φετινών γιορτών για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της πρωτεύουσας και επισκέπτες.

Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος, η αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθεί ξανά στο Σύνταγμα και όχι στο Θησείο, ενώ το κόστος των εκδηλώσεων ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η “φωταγώγηση της πόλης” .

Συγκεκριμένα, στις 19.30 Ζέτα Μακρυπούλια θα υποδεχτεί τον κόσμο σε μία πολύ γεμάτη και λαμπερή βραδιά με πολλές-πολλές εκπλήξεις. Οι Batala Atenas θα δώσουν το ρυθμό, η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής, με τη συνοδεία της Athens Big Band, θα παρασύρουν όσους παρευρεθούν με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα δώσει το έναυσμα για να φωταγωγηθεί το Σύνταγμα και ολόκληρη η πόλη!

Στα highlights της βραδιάς θα είναι το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Read More

And More