¨Καλοκαίρι Μαζί”: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1…

Φέτος το καλοκαίρι θα έχει έντονο άρωμα… ΑΝΤ1, μιας και το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να κρατήσει “ζωντανή” την καθημερινή, πρωινή του ζώνη και μάλιστα; Από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι.

Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια συνηθιζόταν να μην πηγαίνει διακοπές μόνο η ενημέρωση. Αυτό το καλοκαίρι; Δεν θα πάει διακοπές, ούτε η ψυχαγωγία.

Έτσι, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι, αναλαμβάνουν να μας κρατήσουν συντροφιά η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού:

“…To καλοκαίρι έφτασε και το περνάμε μαζί στον ΑΝΤ1! Η νέα, πρωτότυπη, ψυχαγωγική εκπομπή, «Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00, καταφθάνει στις οθόνες μας, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, αναλαμβάνουν να μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά, να μας μεταφέρουν τα νέα της σόουμπιζ και να μας χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips απόδρασης και δροσερούς προορισμούς, παρέα με καλεσμένους έκπληξη!

Μαζί τους η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Νίκη Λεμονή.

«Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, σε ένα γεμάτο δροσερό και φρέσκο, ψυχαγωγικό τρίωρο!..”

Read More

And More