“Καυτό” παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου. Αυτή είναι η επόμενη μέρα του ΑΝΤ1…

Το τέλος ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου, γράφτηκε πριν από λίγο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς όλες τις φήμες που ακουγόντουσαν τον τελευταίο ένα μήνα και τις τελευταίες ημέρες είχαν γιγαντωθεί και οι οποίες έλεγαν πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1, από το Πάσχα και μετά.

Ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να οδηγήσει το τιμόνι του καναλιού για ακόμα μία φορά πέρσι την ‘Ανοιξη, – μετά την φυγή του Τζώνη Καλημέρη -, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει το… θαύμα που όλοι ήλπιζαν και περίμεναν στο Μαρούσι.

Δεν κατάφερε μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες που ηγήθηκε της διοικητικής πυραμίδας, να “αναστήσει” τον ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης και να τον κάνει και πάλι κυρίαρχο στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Όμως, αλήθεια γίνονται… θαύματα μέσα σε λίγους μόνο μήνες;

Με άλλα λόγια, ο Γιάννης Λάτσιος δεν κατάφερε να χαρίσει και πάλι στον ΑΝΤ1 την… φόρα και την… λάμψη που έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα να ζει τον δικό του Γολγοθά!

Σύμφωνα με πληφορορίες ο Γιάννης Λάτσιος είχε ένα ραντεβού με τον Θοδωρή Κυριακού, στο οποίο ειπώθηκαν πολλά, με τους δύο άνδρες να καταλήγουν πως καλύτερα θα ήταν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους.

Φυσικά το παρασκήνιο είναι “καυτό”, μιας και ,ήδη, έχουν ξεκινήσει οι… ζυμώσεις για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο κανάλι και για το ποιος θα είναι ο διάδοχος.

Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα καθήκοντα του Γιάννη Λάτσιου για την ώρα θα αναλάβει ο υπεύθυνος προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης, ενώ θα επιστρατευθούν και στελέχη του ΑΝΤ1, όπως είναι οι Αρβανίτη, Σπανού και Κάλης, προκειμένου να προχωρήσει έτσι η σεζόν μέχρι τον Ιούνιο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Θοδωρή Κυριακού ,ήδη, να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, για το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την κορυφή της διοίκησης του ΑΝΤ1 στην μετά Γιάννη Λάτσιου εποχή, μόνο που είναι αποφασισμένος αυτές οι καίριες αλλαγές να ισχύσουν μετά το τέλος του καλοκαιριού και ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2018-2019.

Read More

And More