Mόνο στο TLIFE!

‘Aγριες Μέλισσες: Ποιος κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ των πιο συγκλονιστικών στιγμών! Φωτογραφίες

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καταφέρει να μπουν στις καρδιές των τηλεθεατών και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους με την πλοκή, τη σκηνοθεσία αλλά και τις άριστες ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Φέτος είδαμε σοκαριστικές και δυνατές σκηνές. Και εκτός από τις συγκλονιστικές ερμηνείες υπήρξε στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών ένα επίσης συγκλονιστικό μακιγιάζ!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Θεοδοσία νεκρή και με γκρίζο χρώμα στο κρεβάτι του νεκροτομείο με τη μητέρα της να και το Λάμπρο να θρηνεί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μελέτη που πυροβολήθηκε από τον Μιλτιάδη πέφτοντας μπροστά στο Δούκα Σεβαστό για να τον σώσει... Η σφαίρα βρήκε τον Μελέτη, στο μάτι και το μακιγιάζ ήταν τόσο αληθοφανές που μας παρέσυρε… στην πλοκή! Εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της Λενιώς, Μαρίας Κίτσου μετά το ξύλο που έφαγε μέσα στις φυλακές από τις συγκρατούμενές της!

Πίσω από αυτό το μακιγιάζ κρύβεται η μακιγιέζ των Άγριων Μελισσών Άσπα Kωνσταντοπούλου η οποία πραγματικά έχει καταφέρει να κάνει δουλειά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτές του Χόλυγουντ! 

Δες τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανακάλυψε και συγκέντρωσε το TLIFE!

Το συγκλονιστικό μακιγιάζ στον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά τον πυροβολισμό. Αν δεν ξέρεις ότι είναι για το σήριαλ νομίζει ότι ο τραυματισμός του είναι αληθινός!

Σοκαριστικό και ανατριχιαστικό και το μακιγιάζ της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, με το άψυχο κορμό της Θεοδοσίας στο νεκροτομείο…

Λιγότερο χτυπημένος ο Θωμάς Κυπραίος Γιάννης Στάνκογλου

Η Μαρία Κίτσου χαμογέλα γιατί απλά τα σημάδια στο μάτι και το στόμα της είναι αποτέλεσμα του μακιγιάζ της Άσπας Κωνσταντοπούλου!

Ο Μπεκιάρης, Βαγγέλης Κρανιώτης που πρόδωσε τον Κυπραίο μετά το βασανισμό του

Η ξεχωριστή makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου

Read More

And More