Aνθή Σαλαγκούδη – Survivor: H “αγαπημένη” παίκτρια του twitter πήγε στο νοσοκομείο – Όσα δε γνωρίζεις για εκείνη

Στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor είδαμε την Ανθή Σαλαγκούδη να αποχωρεί από τον αγώνα ασυλίας και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο αφού είδε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Οι συνθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης είναι αντίξοες αφού οι παίκτες πέραν του ότι δεν τρέφονται σωστά, έχουν να αντιμετωπίσουν τους στίβους μάχης αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για τον λόγο αυτό μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετούς παίκτες να ζητούν τη βοήθεια των γιατρών. Η Ανθή Σαλαγκούδη που είναι και μια αρκετά αδύνατη κοπέλα, διαπιστώθηκε από τον γιατρό πως έχει χαμηλή πίεση και έκρινε αναγκαία τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ποια είναι όμως η Ανθή Σαλαγκούδη που το twitter έχει λατρέψει;

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν άρχισε τη σταδιοδρομία της στον ελληνικό Τύπο, κυρίως στην τηλεόραση.

Το γεγονός ότι είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, είχε προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της ειδικότερα την εποχή που εργάστηκε στην ΕΡΤ. Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που ήρθε και πάλι στην επιφάνεια όταν την πρώτη εβδομάδα συμμετοχής της στο Survivor ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως ο μπαμπάς της “έβαλε το χέρι” του για αυτό το αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δημόσια τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είχε μόνο ρόλο δημοσιογράφου, αλλά διατέλεσε για ένα διάστημα Υπεύθυνη Διαφήμισης και Προβολής.

Ωστόσο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, η ίδια δεν έχει επιδείξει μεγάλη μαχητικότητα και τα αποτελέσματα που φέρνει κάνουν το twitter να παραληρεί με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί βρίσκεται ακόμα εκεί.

Read More

And More