Aνθή Σαλαγκούδη – Ασημίνα Ιγγλέζου: Όσα δήλωσαν λίγο πριν αποχωρήσουν για το Survivor

Δυο νέες παίκτριες έκαναν την είσοδό τους στο Survivor το βράδυ της Κυριακής. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου που μπήκαν στην ομάδα των διάσημων και των μαχητών αντίστοιχα. Ωστόσο λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομήνικο οι δυο γυναίκες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Love it” για τα συναισθήματά τους.

“Μάλλον από άγνοια κινδύνου αποφάσισα να πάω στο Survivor. Mε αγχώνουν λίγο τα αγωνίσματα και οι συνθήκες διαβίωσης σίγουρα ίσως λιγότερο το φαγητό. Κυρίως φοβάμαι τον κακό μου εαυτό, το θέμα της γκρίνιας. Όλα τα φοβάμαι. Δε τα πάω πολύ καλά με τα έντομα” είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου από τη δική της πλευρά ανέφερε, “Είμαι ένας άνθρωπος που δε με ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα αλλά μου αρέσει να με αναγνωρίζουν. Η συμμετοχή μου στο Survivor είναι καθαρά για τη νίκη και το έπαθλο. Αυτό που θα μου λείψει είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Τα συναισθήματά μου είναι αυτά που έχω κάθε φορά που φεύγω για κάποιον αγώνα. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω  κάθε δυσκολία και να φύγω με τη νίκη. Στο νησί θα με δυσκολέψουν όλα γιατί έχω μάθει να μην υποτιμώ τίποτα”.

Read More

And More