Battle of the Couples: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που θα πάρει μέρος – Τράπερ και ράπερ που είναι μαζί 6 μήνες

Το Battle of the couples, το νέο ριάλιτι του Alpha, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλαμβάνει την παρουσίαση, όπως έγινε γνωστό.

Δες εδώ επίσης: Battle of the Couples: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση να το παρουσιάσει – Πώς αντέδρασε η Νικόλ;

Στο πλευρό του Παναγιώτη, θα είναι ως coach η Σάσα Σταμάτη που θα εμψυχώνει τα ζευγάρια που θα πάρουν μέρος. Και ενώ τις περασμένες ημέρες ακούστηκαν τα ονόματα των ζευγαριών που συζητούν για το ριάλιτι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα μέσα από το Pop Up το διέψευσε κατηγορηματικά.

Μάλιστα, στην εκπομπή εμφανίστηκε το πρώτο ζευγάρι που θα πάρει μέρος στο Battle of the couples. Πρόκειται για την Ιουλία και τον Meech, ένα ζευγάρι ράπερ και τράπερ. «Από εμένα ξεκίνησε η συμμετοχή μου στο παιχνίδι, αποφάσισα να το συζητήσω με τον Meech και να δηλώσουμε συμμετοχή εφόσον το δέχτηκε. Είμαστε μαζί έξι μήνες μαζί από απόσταση. Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από αυτό. Πιστεύω ότι το έχουμε» είπε η Ιουλία.

Δες όλα όσα είπαν στο Pop Up, καθώς και το ντουέτο τους στο τέλος!

Read More

And More