Battle of the Couples: Η Στέφανι και ο Πάνος κάνουν ζέσταμα λίγο πριν τη δοκιμασία της ημέρας

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του Battle of the Couples με τα ζευγάρια να αγωνίζονται σκληρά για να μη χάσουν όσα έχουν, αλλά και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Στο Tik tok μπορείς να βρεις αποκλειστικό υλικό από τις δοκιμασίες, αλλά και τη ζωή των ζευγαριών στη βίλα του Battle of the Couples.

Εδώ βλέπουμε σκηνές κατευθείαν από την καρδιά της βίλας του BOTC. Η Στέφανι και ο Πάνος κάνουν χαλαρή προθέρμανση, λίγο πριν πάνε στην Αρένα για τη δοκιμασία της ημέρας.

@botcgr

Ο Πάνος και η Στέφανι από την Κύπρο, ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης. ✈️ Πρόσφατα προσγειώθηκαν στο ##BotcGR ##AlphaTV ##fyp ##foryou

♬ chachaslide – Ssica

Η Στέφανι και ο Πάνος είναι από την Κύπρο και ταξιδεύουν την αγάπη τους σε κάθε γωνιά της γης.

Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο. Είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μία συναυλία και ο έρωτας ήταν ακαριαίος, ενώ η πρόταση γάμου του Πάνου στη Στέφανι δεν άργησε να έρθει, με όλα τα ρομαντικά στοιχεία: ηλιοβασίλεμα σε μία μαγευτική παραλία και τον Πάνο γονατιστό να έχει γράψει με πέτρες στην άμμο, «Με παντρεύεσαι;» Η Στέφανι κουβαλούσε στο σακίδιο πλάτης το δαχτυλίδι του αρραβώνα για ημέρες, χωρίς να ξέρει τίποτα! Το ζευγάρι θέλει με το έπαθλο του Battle of the Couples να κάνουν το γάμο τους στο Μπαλί και να αποκτήσουν ένα σπίτι εκεί!

Η πρεμιέρα έρχεται: Battle of the Couples, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον Alpha.

Read More

And More