"Η Μαρία με το πι"

Battle of the Couples: Ο Κυριάκος είπε “τρίτη ηλικία” την Μαρία και το Twitter τον δίκασε – Το ζευγάρι της εβδομάδας

Ο Κυριάκος και η Μαριάννα μαζί με τους Γιάννη και Μαρία αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν… σκληρά την ασυλία στο Battle of the Couples! Ζευγάρι της εβδομάδας αναδείχθηκαν ο Γιάννης και η Μαρία, οι οποίοι και κέρδισαν την ασυλία αλλά και το Master Bedroom της βίλας.

Οι προσπάθειες της Μαριάννας και του Κυριάκου δεν ευδοκίμησαν, με συνέπεια ο νεαρός άντρας να ενοχληθεί αρκετά με την ήττα τους. Μάλιστα, τα υπόλοιπα ζευγάρια τον σχολίασαν αρνητικά και συγκεκριμένα αποδοκίμασαν τη συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Battle of the Couples (@botcgr)

 

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι έχασε από την “Μαρία με το Πι” όπως χαρακτήρισε τη συμπαίκτριά του, τονίζοντας στην Μαριάννα πόσο νευριασμένος είναι μαζί της.

“Είμαι πολύ νευριασμένος μαζί σου, γιατί δεν γουστάρω να χάνω! Τα έχω πάρει πολύ άσχημα γιατί σε βλέπω και μου σταματάς! Σου φώναζα για να σου φτιάξω την ψυχολογία, δεν μπορώ να βλέπω την κυρά Μαρία με το Πι να σε περνάει. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, χωρίς να θέλω να υποτιμάω την τρίτη ηλικία, ότι έχασε η Μαριάννα” ανέφερε ο Κυριάκος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Battle of the Couples (@botcgr)

 

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter τον δίκασαν για τη συγκεκριμένη δήλωσή του! Να σημειώσουμε εδώ πως η “Μαρία με το Πι” είναι 34 ετών.

Read More

And More