Battle of the Couples: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αγκαλιά με τη Νικόλ στην αρένα του νέου ριάλιτι του Alpha

Στην αρένα του Battle of the Couples, του νέου ριάλιτι του ALPHA συνάντησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος και η κάμερα του Pop Up τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την αγαπημένη του Νικόλ.

Αγκαλιασμένοι και πολύ ερωτευμένοι μίλησαν για το νέο στοίχημα στη ζωή του Παναγιώτη, που δεν είναι άλλο από την παρουσίαση του Battle of the Couples.

«Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για εμένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και το διασκεδάζω. Περνάω πολύ όμορφα. Γουστάρω πολύ τα ζευγάρια, γιατί είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές προσωπικότητες, και θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Δεν έχω καθόλου άγχος ως παρουσιαστής για πρώτη φορά», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσο για το πώς αντέδρασε η Νικόλ όταν της ανακοίνωσε τα νέα του καθήκοντα; Η ίδια είπε: «Δε χρειαζόταν να σκεφτώ πραγματικά τίποτα, γιατί ήξερα πως πραγματικά το έχει και του ταιριάζει πάρα πολύ. Οπότε δε φοβήθηκα λεπτό». Στη συνέχεια ο Παναγιώτης συμπλήρωσε με χαμόγελο: «Όταν κάνουμε ένα γύρισμα και κάνουμε ένα μικρό cut, πάντα ρίχνω κοφτές ματιές και την κοιτάω και τη ρωτάω “εντάξει;” και μου λέει “πας καλά”. Δε χρειάζεται να ρωτήσω αν της στέλνει κάποιος μήνυμα στο Instagram. Την εμπιστεύομαι».

Δες το βίντεο:

Read More

And More