Battle of the Couples: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλά πρώτη φορά για την πρόταση να το παρουσιάσει – Πώς αντέδρασε η Νικόλ;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του Battle of the Couples και σήμερα φιλοξενήθηκε σήμερα στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πρώτες δηλώσεις.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει όλο αυτό, έχει έρθει ουρανοκατέβατο. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον ALPHA γι’ αυτήν την πρόταση» είπε αρχικά ο Παναγιώτης και συνέχισε: «Δεν το περίμενα, ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι μπορώ να φέρω εις πέρας ένα τέτοιο πρότζεκτ. Το real estate είναι κάτι που το δουλεύω τα τελευταία 5-6 χρόνια αθόρυβα και ταπεινά και δε θα ήθελα να το πετάξω. Και πάλι καλά, βρήκα μια κοινή φόρμουλα με τους ανθρώπους του καναλιού ώστε να μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο».

Διάβασε επίσης: Battle of the couples: Αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια που συζήτησαν για το ριάλιτι του ALPHA

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος εξήγησε ακόμα τι θα τον δούμε να κάνει στο Battle of the couples. Όπως ανέφερε, θα τον δούμε στην αρένα να υποδέχεται τα ζευγάρια αλλά και στην τελετή των βραχιολιών, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς θα γίνεται εκεί.

Όσο για την αντίδραση της Νικόλ, όταν της το ανακοίνωσε; «Θα τρελαθώ» ήταν η ατάκα της. «Θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει. Μου είπε ότι περίμενε κάτι τέτοιο από εμένα, χαίρομαι που πιστεύει σε εμένα. Γενικά προσπαθώ με τη Νικόλ να είμαι ο μέντοράς της, γιατί είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζει και θέλω να την προστατέψω. Πολύ σύντομα θα έρθει στην Αθήνα» εξομολογήθηκε.

Δες το βίντεο:

Read More

And More