Big Brother – Aφροδίτη Γεροκωνσταντή: Τα επικριτικά σχόλια που δέχεται και το “καρφί” στην Άννα Μαρία: “Είναι ένας ρόλος” (video)

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αποχώρησε την Παρασκευή το βράδυ από το Big Brother. Την προηγούμενη εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε και το κοινό έδειξε σε εκείνη την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”. 

Η 31χρονη βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Love it” και δήλωσε ότι ήταν προετοιμασμένη για το αποτέλεσμα: “Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήμουν έτοιμη. Το περίμενα ότι θα συμβεί. Το ένιωθα από την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά παρέμεινα και είπα στον Big ότι ήμουν τυχερή. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν πολύ δυνατοί. Δεν σκέφτηκα να κάνω συμμαχίες για να μη με ψηφίσουν”!   

H Aφροδίτη ανέφερε ακόμα ότι έχει δεχτεί πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media: “Θα έλεγα στον κόσμο που μου δείχνει τέτοιο μίσος, να μην κάνει έτσι για κανέναν. Με έχουν αποκαλέσει “Αφρο-φίδι” και “Αφρο-φάλαινα”, αλλά δεν στενοχωριέμαι, γιατί έχω συνηθίσει. Σχολίαζαν ότι περιφερόμουν γυμνή στο σπίτι, αλλά εγώ θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, όπως κι αν είναι η εικόνα σου. Στο Big Brother, ένιωθα σαν στο σπίτι μου”. Δες εδώ όσα είχε εξομολογηθεί στον “Μεγάλο Αδελφό.”

Η Αφροδίτη, μίλησε ακόμα για τη Σοφία Δανέζη και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά: “Υπάρχει ένα σκωτσέζικο ντους από την Σοφία προς τον Δημήτρη, αλλά είναι στον χαρακτήρα της αυτό. Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Είναι μία γυναίκα, η οποία είναι τραγουδίστρια, έχει δουλέψει νύχτα και το ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολα, έχει μάθει να έχει ένα πιο απόμακρο στυλ, μία πιο επιφυλακτική στάση”.

Αναφερόμενη στους δίδυμους, δήλωσε ότι ο Παναγιώτης Βαρουξής αποτέλεσε μία δυσάρεστη έκπληξη για την ίδια.

Ενώ για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δήλωσε: “Προσπάθησα να την ψυχολογήσω. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί. Η Άννα – Μαρία είναι ένας ρόλος μέσα στο σπίτι, μέχρι εκεί. Έχει δηλώσει άλλωστε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι καλή σε αυτό. Ήξερε για παράδειγμα ότι τα φυτά ήταν ψεύτικα, αλλά τα πότισε. Ίσως το έκανε επίτηδες”.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της 

 

Read More

And More