Big Brother: H Ράνια αποκάλυψε on air ότι χώρισε μετά την έξοδό της από το σπίτι – Η Άννα Μαρία είχε προβλέψει αυτό το χωρισμό (video)

Ο μεγάλος τελικός του Big Brother βρίσκεται σε εξέλιξη και σε λίγες ώρες από τώρα όλη η Ελλάδα θα γνωρίζει τον παίκτη που στέφθηκε νικητής και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο σημερινό live βρέθηκαν στο πλατό οι ένοικοι που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι τις προηγούμενες εβδομάδες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ράνια Καραγιάννη.

Η όμορφη αγρότισσα συνομίλησε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου με τον Χάρη Βαρθακούρη κι όταν εκείνος τη ρώτησε, αν οι προβλέψεις που είχε κάνει η Άννα Μαρία για το μέλλον της διαβάζοντας το χέρι της βγήκαν αληθινές, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ειδικότερα, η Ράνια ανακοίνωσε ότι η Άννα Μαρία προέβλεψε σωστά το μέλλον της, αφού μετά την έξοδο από το Big Brother χώρισε από τον σύντροφό της.

“Η Άννα Μαρία πραγματικά έχει μαντικές ικανότητες γιατί μου είχε πει ότι με εκείνον τον άνθρωπο που ήμουν θα χωρίσω κάποια στιγμή, όπως κι έγινε. Είμαι ελεύθερη! Δεν είμαι πλέον με εκείνο το παιδί, οπότε το βρήκε”, ανέφερε η Ράνια.

Δες το βίντεο:

Read More

And More