Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας (video)

Ο μεγάλος τελικός του Big Brother έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε οι αποχωρήσεις συνεχίζονται κανονικά, αφού πρέπει να φτάσουμε στους φιναλίστ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το live του Μεγάλου Αδελφού, η εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” αποκάλυψε ποια είναι τα πρόσωπα που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή τη φορά ένας υποψήφιος θα βγει από τη φανερή ψηφοφορία στο σαλόνι του σπιτιού και υπόλοιποι από κρυφή στο δωμάτιο επικοινωνίας. Η παίκτρια που συγκεντρώνει τις περισσότερους ψήφους στη φανερή είναι η Σοφία, ενώ στην κρυφή είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Γρηγόρης. Αναμένουμε ακόμα ένα πρόσωπο.

«Στη φανερή ψηφοφορία που έγινε χθες το βράδυ, αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και είναι αυτόματα υποψήφια την Παρασκευή, είναι η Σοφία. Στην επόμενη ψηφοφορία που θα είναι μυστική, υποψήφιοι θα βγουν ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Εκκρεμεί ακόμα ένα πρόσωπο… Έχουμε τέσσερα πρόσωπα, αλλά και το βέτο που θα τα αλλάξει όλα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More