Big Brother – Spoiler: Η αυστηρή προειδοποίηση του “Μεγάλου Αδελφού” για λεκτική βία (βίντεο)

Παρασκευή σήμερα και το καθιερωμένο live του Big Brother θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη. Αυτή την εβδομάδα, οι υποψήφιοι που έχουν τεθεί προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία των ενοίκων του σπιτιού είναι η Χριστίνα Ορφανίδου, η Ραΐσα Κόντι, η Ραμόνα Μαροσάνου και ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” και ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος έδωσαν μερικά spoilers για όσα θα δούμε σήμερα. Η Άννα Μαρία μιλάει για τον καυγά της με τη Ραΐσα και εξηγεί για ποιο λόγο ξεκίνησε αυτό το μεγάλο τσακωμό με τη συμπαίκτριά της, η οποία βγήκε για πρώτη φορά εκτός εαυτού. 

Παράλληλα, οι τηλεθεατές του show θα παρακολουθήσουν την αυστηρή προειδοποίηση του Big Brother για λεκτική και σωματική βία, μετά το τραγικό συμβάν που είχε συμβεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος πλέον βρίσκεται εκτός παιχνιδιού. Ο Μεγάλος Αδελφός οφείλει να προειδοποιήσει, καθώς κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά και στη ζωή. 

Τέλος, στο σημερινό live θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μπαίνει στο μπλε δωμάτιο μαζί με τη Ραΐσα και την Άννα Μαρία.

Δες το βίντεο:

Read More

And More